
بانک و رسانه : معاون پشتیبانی بانک ملی ایران اعلام کرد: این بانک قصد دارد با انتقال شعب استیجاری خود به مناطق جدید، امکان استفاده هموطنان از خدمات این بانک را بیش از پیش فراهم کند.
به گزارش بانک و رسانه به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، عباس شفیعی گفت: اکنون حدود یک چهارم شعب این بانک به شکل استیجاری یا سرقفلی بوده و ملکیت آن با بانک ملی ایران نیست.
وی افزود: از این رو همزمان با اجرای برنامه بهبود نسبت های مالی بانک و نیز توزیع بهتر شعب، در نظر است با ادغام شعبی که امکان همپوشانی دارند، شعب آزاد شده به مکان های جدید منتقل شوند.
شفیعی با بیان این که شهرک های تازه تاسیس یا حاشیه ای که در حال حاضر بانک ملی ایران در آنها حضور ندارد، برای اجرای این برنامه مد نظرند، اظهار کرد: با فراهم سازی برخی زیرساخت های تجهیزاتی، بانک ملی ایران به زودی در حوزه جدیدی از خدمات رسانی و رفع نیازهای مشتریان به عنوان بانک پیشرو حضور خواهد یافت.





- طلا از محدوده پایین تکان نخورد
- زمان واریز و برداشت یارانه نقدی دی ماه ۹۶ اعلام شد
- صدور کارت شهروندی در شش شهر بزودی
- سی و ششمین قرعهکشی جوایز حسابهای پسانداز بانک ملی ایران برگزار شد
- فروش اوراق گواهی سپرده مدت دار با سود ۲۰ درصد در شعب بانک سینا
- «آقای فرش ایران» هفته جاری رونمایی می شود
- برگزاری نخستین سمینار تخصصی چشم انداز پروژه های فراساحلی با همکاری بانک ملت
- راه اندازی مرکز تبادل اطلاعات بین بورسی IEU در بورس کالای ایران
- جشنواره نوروزی سفور با عیدانه های تاپ آغاز شد
- اهدای اعضای بدن فرزند کارمند بانک سپه به ۷ بیمار جان دوباره بخشید