یکشنبه, ۱۷ آبان , ۱۴۰۵
پ
  • شناسه : 5057
  • ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۵
  • 376 بازدید
  • ارسال توسط :
در سه‌شنبه‌های پاسخگویی تاکید شد؛

هشدار مدیر بیمه‌های آتش سوزی بیمه رازی به مدیران ساختمان‌ها

هشدار مدیر بیمه‌های آتش سوزی بیمه رازی به مدیران ساختمان‌ها
هشدار مدیر بیمه‌های آتش سوزی بیمه رازی به مدیران ساختمان‌ها
بانک و رسانه: مدیر بیمه‌های آتش سوزی بیمه رازی به افراد به ویژه مدیران ساختمان‌ها هشدار داد که طبق قانون  باید برای بنای ساختمان بیمه نامه آتش سوزی خریداری کنند تا در زمان وقوع حادثه شخصا مجبور به پرداخت خسارت نشوند.

 

به گزارش بانک و رسانه به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه رازی رضا بیگدلی- مدیر بیمه‌های آتش سوزی بیمه رازی که مهمان پنجاه و دومین سه‌شنبه‌های پاسخگویی بیمه رازی بود، به نکات مهمی که شاید خیلی از افراد جامعه نسبت به آن‌ها آگاهی ندارند اشاره کرد و گفت: خسارت‌های مالی که احتمال وقوع آن‌ها وجود دارد و در نهایت منجر به زیان مالی شود، متعدد است از این رو در یک کلام می‌توان گفت افراد باید پوشش‌های بیمه‌ای متنوعی را خریداری کنند.

او در ادامه تصریح کرد: به طور مثال فردی که تنها یک منزل مسکونی دارد و برای آن بیمه نامه خریداری کرده است باید بیمه مسئولیت آتش سوزی و خسارت‌های وارده به همسایگان را نیز در پوشش‌های خود مدنظر قرار دهد. همچنین مدیران ساختمان‌ها باید برای کل بنا بیمه آتش سوزی خریداری کنند تا در زمان وقوع خسارت مجبور به جبران خسارت ساختمان نشوند.

بیگدلی در پاسخ به این سوال که چرا افراد باید بیمه نامه آتش سوزی خریداری کنند، بیان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و رشد نرخ تورم در سال‌های اخیر جبران زیان به واسطه وقوع اتفاقاتی همچون  آتش سوزی، زلزله و سیل برای خانواده‌ها بسیار سنگین خواهد بود، از این رو تاکید می‌شود که افراد بیمه‌های آتش سوزی را برای منازل و محل کار خود خریداری کنند.

مدیر بیمه‌های آتش سوزی بیمه رازی افزود: بیمه نامه طبق قوانین آیین نامه‌های صادره شورای عالی بیمه صادر می‌شود و تمام شرکت‌های صنعت بیمه از قوانین و آیین نامه‌های یکسان استفاده می‌کنند که ارائه خدمات به بیمه‌گذاران و مخاطبان عامل تعیین کننده در عملکرد شرکت‌های بیمه است، در این زمینه بیمه رازی در مرحله صدور، ارزیابی و پرداخت خسارت ارائه بالاترین کیفیت خدمات را در دستور کار خود قرار داده است.

او ادامه داد: ارائه خدمات به‌روز متکی به مهارت افراد خبره و همکاران آموزش دیده است که با این تفاسیر می‌توان مدعی شد بیمه گذاران به دلیل آنکه بیمه رازی از همکاران ماهر و خبره بهره می‌برد، می‌توانند در خرید بیمه نامه به این شرکت اعتماد کنند.

بیگدلی یکی از مهمترین عوامل در ارائه خدمات شرکت‌های بیمه‌ای را پرداخت خسارت به موقع و متناسب دانست و یادآور شد: ارزیابی خسارت آتش سوزی متناسب به حجم خسارت و یک سری از عوامل تاثیرگذار از ۲ هفته تا چندماه به طول می‌انجامد اما اولویت اصلی شرکت بر آن است تا ارزیابی خسارت به طور دقیق انجام و در کمترین زمان خسارت زیان دیده پرداخت شود.

افراد الحاقیه افزایش قیمت دریافت کنند

مدیر بیمه‌های آتش سوزی بیمه رازی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در بیمه‌نامه‌های آتش سوزی با افزایش نرخ تورم باید الحاقیه افزایش قیمت صادر شود، گفت: با توجه به افزایش نرخ تورم و تاثیر آن بر قیمت محل بیمه شده و اثاثیه آن همچون اثاث منزل و دستگاه‌های صنعتی تحت پوشش نیاز به الحاقیه افزایش قیمت است.

بیگدلی خاطرنشان کرد: در ماه‌های گذشته به شبکه فروش و نمایندگان بیمه رازی تاکید شد که در رابطه با دریافت الحاقیه از سوی بیمه‌گذاران اقدامات مرتبط را انجام دهند.

او یادآور شد: بیمه رازی در روزهای گذشته خسارت‌های بزرگی را به زیان دیدگان پرداخت کرد اما در دو مورد اخیر به دلیل آنکه بیمه گذار، ارزش اموال خود را در بیمه نامه به قیمت روز اعلام نکرده بود، در زمان دریافت خسارت، معادل واقعی خسارت را دریافت نکرد.

بیگدلی بزرگترین هدف سال ۱۴۰۲ واحد مدیریت بیمه‌های آتش سوزی را افزایش تعداد نمایندگان فعال در رشته آتش سوزی بیان کرد و یادآور شد: در رشته آتش سوزی تمام نمایندگان می‌توانند فعالیت داشته باشند و این در حالی است که تنها  ۲۰ درصد شبکه فروش بیمه رازی توجه ویژه‌ای به رشته آتش سوزی دارند.

مدیر بیمه‌های آتش سوزی بیمه رازی افزود: با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده و با تاکید بر چرخش‌های استراتژیک به ویژه استراتژی شعبه محوری و نماینده محوری، هدف این واحد رشد دو برابری نمایندگان فعال در رشته آتش سوزی است.

بیگدلی در انتها برای افزایش سطح اطلاع همراهان سه‌شنبه‌های پاسخگویی بیمه رازی، به طور نمونه برای یک واحد آپارتمانی به متراژ ۱۰۰ متر با ۱ میلیارد اثاثیه منزل بیمه‌نامه آتش سوزی صادر کرد. برای مشاهده ویدئو این بخش، اینجا کلیک کنید.

همچنین در این برنامه امیر کلامی- سرپرست مدیریت استان خراسان رضوی در پی ثبت رشد بیش از ۱۰۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۰ در صدور بیمه‌های آتش سوزی به عنوان مهمان برخط قسمت پنجاه و دوم سه‌شنبه‌های پاسخگویی گفت: شعبه سرپرستی استان خراسن رضوی در رشته آتش سوزی رشد ۲۳۰ درصدی را در عملکرد سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ثبت رسانده است که این مهم به واسطه تاکید بر اجرای هرچه بهتر پنج چرخش استراتژیک محقق شده است.

او ادامه داد: برای دستیابی به اهداف مدنظر شعبه به ویژه در رشته آتش سوزی، بازار استان تحت بررسی قرار گرفت و مشخص شد که افرادی که به عنوان کارمند در شرکت‌های بزرگ فعالیت دارند آنچنان زمانی را برای بررسی و خرید بیمه نامه آتش‌سوزی اختصاص نمی‌دهند، از این رو، مدیران ارشد شرکت‌های بزرگ را به چرخه معرفی بیمه نامه‌های آتش سوزی وارد کردیم و با طراحی بیمه نامه جدید به صورت گروهی منازل پرسنل شرکت‌های بزرگ را تحت پوشش قرار دادیم.

کلامی خاطرنشان کرد: همچنین با ارائه آموزش‌های به‌روز به نمایندگان و شبکه فروش، فعالیت نمایندگان در زمینه صدور بیمه آتش سوزی انبار و واحدهای تجاری رشد قابل توجهی را به ثبت رسانده است.

سرپرست مدیریت شعبه سرپرستی استان خراسان رضوی ادامه داد: یکی از اهداف سال ۱۴۰۲، سطح بندی نمایندگان و شبکه فروش و ارائه آموزش‌های به‌روز و تخصصی به شبکه فروش است تا شبکه فروش به صورت تخصصی در بازار بیمه استان به بازاریابی و معرفی انواع بیمه نامه بپردازد.

 

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد در حوزه ترویج فرهنگ نماز تجلیل شد ۱۶ آبان ۱۴۰۵

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد در حوزه ترویج فرهنگ نماز تجلیل شد

بانک و رسانه: در نشست شورای عالی اقامه نماز بنیاد شهید و امور ایثارگران، اسلام کریمی، مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد، به‌دلیل کسب امتیاز برتر در ارزیابی عملکرد حوزه اقامه نماز و اهتمام این مجموعه به ترویج و توسعه فرهنگ نماز جماعت، با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مورد تجلیل قرار گرفت.

ثبت تراز عملیاتی ۱۰۱ همتی از سوی بانک ملت در پایان هفتمین ماه سال ۱۴۰۵ ۱۶ آبان ۱۴۰۵

ثبت تراز عملیاتی ۱۰۱ همتی از سوی بانک ملت در پایان هفتمین ماه سال ۱۴۰۵

بانک و رسانه: بانک ملت در پایان مهرماه تراز عملیاتی خود را به 101 همت رساند که در مقایسه با 79.4 همت مدت مشابه سال قبل رشد 27.5 درصدی و نسبت به رقم 85 همت پایان شهریورماه رشد 19 درصدی را نشان می دهد.

ثبت نام در «طرح فروش محصول «شرکت بهمن موتور» با حساب وکالتی بانک پاسارگاد ۱۶ آبان ۱۴۰۵

ثبت نام در «طرح فروش محصول «شرکت بهمن موتور» با حساب وکالتی بانک پاسارگاد

بانک و رسانه: امکان وکالتی نمودن تمامی حساب‌های «بانک پاسارگاد» به‌منظور ثبت نام در طرح جدید ‌فروش محصول «شرکت بهمن موتور» به صورت غیرحضوری فراهم شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاه بسته شده است.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه های جامع کشور ۱۶ خرداد ۱۴۰۱

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه های جامع کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه های جامع کشور

«جباری» بیمه رازی را متحول کرد ۱۶ شهریور ۱۴۰۰

«جباری» بیمه رازی را متحول کرد

بانک و رسانه: بیش از شش ماه از حضور علی جباری در شرکت بیمه رازی می گذرد و این شرکت در این مدت با تحولات قابل توجهی همراه بوده است.

افزایش سرمایه شرکت به ۵۰۰ میلیارد ریال ۰۷ شهریور ۱۴۰۰
مدیرعامل شرکت بازرگانی دانا خبر داد؛

افزایش سرمایه شرکت به ۵۰۰ میلیارد ریال

بانک و رسانه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دانا اعلام کرد: افزایش سرمایه شرکت به 500 میلیارد ریال و دریافت چند گواهینامه و نمایندگی از شرکت‌های بین‌المللی از اهم عملکرد این شرکت است.

پیام مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران به مناسبت هفته دولت ۰۵ شهریور ۱۴۰۰

پیام مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران به مناسبت هفته دولت

بانک و رسانه:دکترعلی صالح آبادی مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با صدور پیامی در هفته دولت به کارمندان و خدمتگزاران نظام اسلامی تبریک گفت.

پسوندهای منفی را از تهران جدا کنیم/از ظرفیت های گردشگری غافلیم ۰۹ فروردین ۱۳۹۷
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت:

پسوندهای منفی را از تهران جدا کنیم/از ظرفیت های گردشگری غافلیم

تهران به عنوان پایتخت کشور و با این وسعت و وجود ۲۲۰۰ساختمان فرهنگی و تاریخی،ظرفیت بی بدیلی از جاذبه های دیدنی و گردشگری را داراست که معتقدم در معرفی این جاذبه ها و بهره مندی از ظرفیت های موجود،غفلت شده است.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد در حوزه ترویج فرهنگ نماز تجلیل شد ۱۶ آبان ۱۴۰۵

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد در حوزه ترویج فرهنگ نماز تجلیل شد

بانک و رسانه: در نشست شورای عالی اقامه نماز بنیاد شهید و امور ایثارگران، اسلام کریمی، مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد، به‌دلیل کسب امتیاز برتر در ارزیابی عملکرد حوزه اقامه نماز و اهتمام این مجموعه به ترویج و توسعه فرهنگ نماز جماعت، با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مورد تجلیل قرار گرفت.

ثبت تراز عملیاتی ۱۰۱ همتی از سوی بانک ملت در پایان هفتمین ماه سال ۱۴۰۵ ۱۶ آبان ۱۴۰۵

ثبت تراز عملیاتی ۱۰۱ همتی از سوی بانک ملت در پایان هفتمین ماه سال ۱۴۰۵

بانک و رسانه: بانک ملت در پایان مهرماه تراز عملیاتی خود را به 101 همت رساند که در مقایسه با 79.4 همت مدت مشابه سال قبل رشد 27.5 درصدی و نسبت به رقم 85 همت پایان شهریورماه رشد 19 درصدی را نشان می دهد.

ثبت نام در «طرح فروش محصول «شرکت بهمن موتور» با حساب وکالتی بانک پاسارگاد ۱۶ آبان ۱۴۰۵

ثبت نام در «طرح فروش محصول «شرکت بهمن موتور» با حساب وکالتی بانک پاسارگاد

بانک و رسانه: امکان وکالتی نمودن تمامی حساب‌های «بانک پاسارگاد» به‌منظور ثبت نام در طرح جدید ‌فروش محصول «شرکت بهمن موتور» به صورت غیرحضوری فراهم شد.

حضور دکتر علی جباری در مراسم سوگواری برادر امیر علیدوستی نماینده بیمه ایران ۱۶ آبان ۱۴۰۵
در راستای تکریم شبکه فروش صورت گرفت؛

حضور دکتر علی جباری در مراسم سوگواری برادر امیر علیدوستی نماینده بیمه ایران

بانک و رسانه: دکتر علی جباری رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه ایران با حضور در مراسم ختم برادر گرامی آقای امیر علیدوستی از پیشکسوتان فرهیخته و نمایندگان باسابقه شبکه فروش بیمه ایران، ضمن ابراز همدردی، مراتب تسلیت و همبستگی خانواده بیمه ایران را به ایشان و خانواده داغدار ابراز نمود.

️ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد ۱۶ آبان ۱۴۰۵

️ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد

بانک و رسانه: ️امکان معرفی حساب وکالتی برای ثبت نام خودرو وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد در حوزه ترویج فرهنگ نماز تجلیل شد ۱۶ آبان ۱۴۰۵

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد در حوزه ترویج فرهنگ نماز تجلیل شد

بانک و رسانه: در نشست شورای عالی اقامه نماز بنیاد شهید و امور ایثارگران، اسلام کریمی، مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد، به‌دلیل کسب امتیاز برتر در ارزیابی عملکرد حوزه اقامه نماز و اهتمام این مجموعه به ترویج و توسعه فرهنگ نماز جماعت، با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مورد تجلیل قرار گرفت.

ثبت تراز عملیاتی ۱۰۱ همتی از سوی بانک ملت در پایان هفتمین ماه سال ۱۴۰۵ ۱۶ آبان ۱۴۰۵

ثبت تراز عملیاتی ۱۰۱ همتی از سوی بانک ملت در پایان هفتمین ماه سال ۱۴۰۵

بانک و رسانه: بانک ملت در پایان مهرماه تراز عملیاتی خود را به 101 همت رساند که در مقایسه با 79.4 همت مدت مشابه سال قبل رشد 27.5 درصدی و نسبت به رقم 85 همت پایان شهریورماه رشد 19 درصدی را نشان می دهد.

ثبت نام در «طرح فروش محصول «شرکت بهمن موتور» با حساب وکالتی بانک پاسارگاد ۱۶ آبان ۱۴۰۵

ثبت نام در «طرح فروش محصول «شرکت بهمن موتور» با حساب وکالتی بانک پاسارگاد

بانک و رسانه: امکان وکالتی نمودن تمامی حساب‌های «بانک پاسارگاد» به‌منظور ثبت نام در طرح جدید ‌فروش محصول «شرکت بهمن موتور» به صورت غیرحضوری فراهم شد.

حضور دکتر علی جباری در مراسم سوگواری برادر امیر علیدوستی نماینده بیمه ایران ۱۶ آبان ۱۴۰۵
در راستای تکریم شبکه فروش صورت گرفت؛

حضور دکتر علی جباری در مراسم سوگواری برادر امیر علیدوستی نماینده بیمه ایران

بانک و رسانه: دکتر علی جباری رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه ایران با حضور در مراسم ختم برادر گرامی آقای امیر علیدوستی از پیشکسوتان فرهیخته و نمایندگان باسابقه شبکه فروش بیمه ایران، ضمن ابراز همدردی، مراتب تسلیت و همبستگی خانواده بیمه ایران را به ایشان و خانواده داغدار ابراز نمود.

️ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد ۱۶ آبان ۱۴۰۵

️ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد

بانک و رسانه: ️امکان معرفی حساب وکالتی برای ثبت نام خودرو وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد.

انتقاد علی خسروی داور و کارشناس از بازی های المپیک ریو ۰۹ فروردین ۱۳۹۷
قزاقستان با کسب دو طلای شنا و وزنه برداری در این روز به رتبه یازدهم صعود کرد

انتقاد علی خسروی داور و کارشناس از بازی های المپیک ریو

در جدول رده بندی آمریکا با ۱۰ طلا، ۱۱ نقره و ۱۰ برنز و مجموع ۳۱ در رده اول قرار دارد، چین با ۱۰ طلا، ۵ نقره و ۸ برنز و مجموع ۲۳ در رده دوم و ژاپن با ۶ طلا، یک نقره و ۱۱ برنز در مکان سوم جدول توزیع مدال‌ها قرار دارند.

شکست پرسپولیس برابر سایپا/ دایی اجازه نداد برانکو قهرمان شود ۰۹ فروردین ۱۳۹۷
هفته بیست و ششم لیگ برتر؛

شکست پرسپولیس برابر سایپا/ دایی اجازه نداد برانکو قهرمان شود

در دقایق باقی مانده پرسپولیس بر فشار حملاتش اضافه کرد تا با کسب یک امتیاز قهرمانی اش را مسجل کند اما سایپایی ها اجازه باز شدن دروازه شان برای بار دوم را ندادند تا با کسب سه امتیاز ارزشمند این بازی، قهرمانی سرخپوشان را هم به تعویق بیندازند.

شفر: بازیکنان ما برای جام جهانی آماده هستند ۰۹ فروردین ۱۳۹۷
لژیونرها هم ۹۰ دقیقه بازی نمی‌کنند

شفر: بازیکنان ما برای جام جهانی آماده هستند

سرمربی تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه می‌توانستیم در نیمه اول بازی با نفت تهران برنده باشیم، گفت: بر خلاف نظر کارلوس کی‌روش بازیکنان استقلال برای جام جهانی آماده هستند.